6944450460

Ασφάλισε σε εμάς
το σπίτι σου και γλίτωσε πολλά χρήματα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το Σπίτι σας είναι ένα αγαθό πολύτιμο οικονομικής αλλά και συναισθηματικής αξίας και κατά συνέπεια η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ θα πρέπει να είναι ένα από τα κύρια μελήματά σας.
Στο γραφείο μας αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα και την ανάγκη προστασίας και ασφάλειας του σπιτιού σας, έχουμε επιλέξει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης σπιτιού σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, είτε είστε ιδιοκτήτης είτε είστε ενοικιαστής .
Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές στην Ασφάλιση Στεγαστικών Δανείων.

ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

Οι Αγροτικές Ασφαλίσεις αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα «οικονομικά εργαλεία» για την διαχείριση μεγάλου αριθμού κινδύνων που απειλούν την αγροτική επιχείρησή σας. Μια σοβαρή ζημιά στη φυτική παραγωγή, τα μηχανήματα ή τα κτίρια μπορεί εύκολα να φτάσει σε πολλές δεκάδες ή ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, θέτοντας την αγροτική μονάδα σας σε δύσκολη ταμειακή θέση, αν όχι σε οικονομικό αδιέξοδο. Η ιδιωτική ασφάλιση, σας παρέχει την απαραίτητη ρευστότητα τη στιγμή που τη χρειάζεστε περισσότερο.

Με στόχο τη στήριξη της αγροτικής οικονομίας, η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πρόταση ασφάλισης του αγροτικού τομέα, παρέχοντας σφαιρική προστασία 360o και λύσεις για κάθε ενδεχόμενο.

Έχετε στη διάθεσή σας διάφορους τρόπους για να προστατεύσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία, στο σύνολο τους ή το καθένα ξεχωριστά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ–ΒΑΣΙΚΗ
ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ:

  • Πυρκαγιά, κεραυνός, ευρεία έκρηξη
  • Πυρκαγιά από δάσος
  • Ζημιές από καπνό
  • Πτώση αεροσκαφών
  • Πρόσκρουση οχήματος
  • Αξία αντικατάστασης καινούργιου μόνο για την οικοδομή (για οικοδομές ηλικίας έως 25 ετών)
  • Αποκομιδή ερειπίων έως 3% του ασφαλιζομένου κεφαλαίου με μέγιστο το π

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τα προγράμματα ασφάλισης φωτοβολταϊκών συστημάτων διασφαλίζουν όχι μόνο οικονομικά αλλά και ιδιαίτερα υψηλά περιβαλλοντικά κέρδη.
Λαμβάνοντας υπόψη τους κινδύνους που περιβάλλουν την φωτοβολταϊκή εγκατάσταση προτείνουμε στον ενδιαφερόμενο (ασφαλιζόμενο) ένα πρόγραμμα
που καλύπτει τόσο το ίδιο το σύστημα, μετά την εγκατάσταση και την σύνδεση του με το δίκτυο ηλεκτρισμού, όσο και την αστική ευθύνη και την απώλεια εσόδων του ασφαλισμένου. Οι καλύψεις του προγράμματος ασφάλισης φωτοβολταϊκών συστημάτων περιλαμβάνουν κινδύνους από: -ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΚΕΡΑΥΝΟ, ΚΑΠΝΟ  -ΕΥΡΕΙΑ ΕΚΡΗΞΗ   -ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΔΑΣΟΣ  -ΠΛΗΜΜΥΡΑ, ΘΥΕΛΛΑ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ  -ΧΙΟΝΙ, ΧΑΛΑΖΙ, ΠΑΓΕΤΟ  -ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΒΛΑΒΗ -ΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ -ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ -ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ -ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΣΥΝΤΡΙΜΜΑΤΩΝ
-ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΗ -ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ  -ΣΕΙΣΜΟ -ΚΑΛΥΨΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ  -ΚΛΟΠΗ – ΔΙΑΡΗΞΗ 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Σε μια τουριστική χώρα όπως η Ελλάδα η οποία προσελκύει ετησίως, ένα σημαντικό αριθμό επισκεπτών,
η εξασφάλιση των υπηρεσιών φιλοξενίας αλλά και της τουριστικής μονάδας από μια σειρά κινδύνων αποτελεί κομβικής σημασίας αναγκαιότητα για τους επιχειρηματίες του κλάδου.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες του τουριστικού τομέα, το γραφείο μας παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών ασφάλισης ειδικά σχεδιασμένο για την θωράκιση τουριστικών μονάδων καθώς και την κάλυψη αστικής ευθύνης του ξενοδόχου έναντι τρίτων.
Α. Ασφάλιση κτιρίου & περιεχομένου τουριστικής μονάδας
Β. Κάλυψη αστικής ευθύνης ξενοδόχου έναντι τρίτων

Translate »
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide